تولید و مونتاژ مدارچاپی PCB و محصول نهایی صنایع الکترونیک
تولید و مونتاژ مدارچاپی PCB و محصول نهایی صنایع الکترونیک را به پاژ بسپارید , صنایع الکترونیک پاژ با تکیه به سال ها تجربه در زمینه تهیه و تولید مدار های الکترونیکی آنالوگ , دیجیتال , رادیویی و نظامی ارائه خدمات تولید و مونتاژ مدارچاپی PCB و محصول نهائی برای دیگر صنایع کشوری می باشد .
ما کلیه مراحل تولید یک برد مدارچاپی از قبیل تهیه قطعات الکترونیک درجه ۱ اوجینال از کشور های تولید کننده , مونتاژ برد های مدارچاپی SMD با ماشین آلات تمام اتوماتیک پیشرفته , تولید مدارچاپی PCB یک لایه , دولایه و چند لایه و نهایتا ارائه محصول نهایی را انجام می دهیم .
افتخار ما این است که کلیه این مراحل را با کمترین هزینه و بیشترین کارائی به تولید کنندگان دیگر ارائه می کنیم , محصول نهایی قطعا با استفاده از تیم مجرب QC چک شده و طبق استاندارد های IPC محصول نهائی تقدیم حضورتان می گردد .
برخی از محصولات نهائی که قابلیت تولید در مجموعه صنایع الکترونیک پاژ را دارا است :
- مادربرد های صنعتی و کامپیوتر ها
- مراکز داده و سرور ها
- سرور های صنعتی و پایگاه داده ها
- موقعیت یاب ها و فن آوری GPS
- درایور ها و کنترلر های صنعتی
- موبایل و تلفن های همراه
- آنتن های مخابراتی بصورت پسیو و اکتیو
- رادار ها
- تجهیزات آزمایشگاهی و مخابراتی
- تجهیزات عکس برداری و فیلم برداری
- تجهیزات پزشکی و مهندسی پزشکی
- فرستنده و گیرنده های فیبر نوری
- مدرارات تجزیه و تحلیل آب و هوا
- مدارات علام حریق
- مدارات و سیستم های ماهواره ای
بدین صورت می توانید تولید و تهیه قطعات الکترونیک و مونتاژ برد های مدارچاپی خود را به این شرکت سپرده تا در هزینه و زمان صرفه جویی کنید .
خدمات مونتاژ SMD پاژ با استفاده از پیشرفته ترین ماشین آلات تمام اتوماتیک روز ژاپنی ارائه کننده خدمات گسترده در زمینه مونتاژ برد های SMD و مونتاژ برد های DIP در کشور مطرح می باشد.
شرکت خدمات مونتاژ SMD پاژ با دارا بودن ماشین آلات مونتاژ SMD تمام اتوماتیک از شرکت های Samsung و Fuji امکان مونتاژ برد های SMD شما را تا حد ۴۰٫۰۰۰ قطعه بر ساعت را دارا می باشد , از دیگر خدمات شرکت خدمات مونتاژ SMD پاژ , ارائه مند کلیه نیاز های شرکت های صنایع الکترونیک از جمله چاپ و ساخت شابلون استنسیل , تهیه قطعات الکترونیک از مبدا , مهندسی معکوس مدارات الکترونیک و طراحی PCB طبق استاندارد های IPC و همچنین خدمات ساخت و تولید PCB در اختیار جامعه صنایع الکترونیک ایران می باشد .
برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با واحد بازرگانی شرکت خدمات مونتاژ SMD پاژ تماس بگیرید .
دیدگاه خود را ثبت کنید
Want to join the discussion?Feel free to contribute!